Pointer Systems se întâlnește cu partenerii din nord-vestul țării pentru stabilirea unor noi direcții de dezvoltare

Pointer Systems se întâlnește cu partenerii din nord-vestul țării pentru stabilirea unor noi direcții de dezvoltare

Echipa de conducere a companiei Pointer Systems a organizat la Cluj-Napoca o întâlnire de afaceri cu partenerii din nord-vestul țării, în vederea stabilirii unor direcții strategice de dezvoltare și eficientizare a serviciilor de asistență rutieră și asistență tehnică la domiciliu.

Întâlnirea a avut la bază discuțiile începute în întâlnirea din luna iulie de la București și are ca scop personalizarea serviciilor oferite de Pointer Systems pentru această zonă a țării.

În cadrul întâlnirii de la Cluj din luna octombrie, partenerii Pointer Systems din zona de nord-vest a țării au avut prilejul să interacționeze cu restul partenerilor invitați.
Beneficiile acestei interacțiuni au fost bilaterale. Pe de-o parte, partenerii din această zonă au descoperit problemele cu care se confruntă partenerii Pointer Systems în celelalte zone geografice ale României, dar și soluțiile propuse pentru ameliorarea lor.

Pe de altă parte, echipa de conducere Pointer Systems a fost în măsură să evalueze activitatea și soluțiile propuse de partenerii din zonă pentru eficientizarea și dezvoltarea serviciilor oferite de companie.

Soluții pentru eficientizarea costurilor și serviciilor

În cadrul întâlnirii de la Cluj Napoca, cel mai important obiectiv a fost identificarea soluțiilor de optimizare pentru realizarea unei colaborări eficiente a tuturor elementelor din structura Pointer Systems, scăderea costurilor și eficientizarea serviciilor.

Bazându-se pe experiența întâlnirii de la București, echipa de conducere și partenerii Pointer Systems au reușit să dezbată, într-un cadru deschis, soluții și idei inovatoare, benefice atât structurii companiei, cât și clienților Pointer Systems.

Pointer Systems va continua seria de întâlniri cu partenerii în scopul eficientizării și creșterii calității serviciilor oferite, cât și al inserării unui plus de valoare intervențiilor pe șosea și la domiciliu.

Fără comentarii

Postează un comentariu

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice întrebare, recomandare sau sesizare!