Cazare clienți

Cazare clienți

Defecțiunile nu apar atunci când vreți, nu sunt programate pentru anumite perioade din lună sau din an. Dificultățile produse la autovehicul, mecanice și nu numai, pot apărea din senin, vă puteți trezi cine știe unde cu probleme care „înțepenesc” autoturismul pe loc. Situația este stresantă, iar dacă sunteți departe de casă greutățile se multiplică.

Nu trebuie să vă neliniștiți din cauza asta, dacă sunteți la peste 100 km de reședința dumneavoastră și vehiculul nu poate fi reparat în aceeași zi, Pointer System va organiza și suporta cheltuielile, în funcție de pachetul de asistență rutieră deținut, la un hotel de maxim 3 stele în apropierea atelierului unde va fi transportat autoturismul.

 

Indiferent unde apar probleme la mașină, de orice tip, profesioniștii Pointer Systems răspund cu promptitudine apelului dumneavoastră, iar dacă se constată că nu se poate pune rapid în funcțiune vehiculul, se va susține pentru o noapte cazarea șoferului și a pasagerilor, în funcție de pachetul de asistență deținut. Costurile privind hrana sau alte consumații nu sunt incluse.

Acoperire teritorială