Remorcare auto

Remorcare auto

E bine să știți că puteți conta pe cineva atunci când lucruri pe care nu aveați cum să le prevedeți vi se întâmplă, atunci când vehiculul dumneavoastră refuză să mai plece de pe loc, atunci când sistemul electric sau motorul îl face să rămână „în drum”. Problemele pot apărea oriunde și oricând și este bine să știți că vă puteți baza pe un ajutor care poate sosi rapid, care poate interveni prompt, care poate să asigure un sprijin profesionist.

Indiferent de zonă, în România și în aproape toată Europa, specialiștii Pointer Systems răspund rapid apelului dumneavoastră și vă oferă un serviciu de calitate, tratând vehiculul în condiții de maximă siguranță. Intervenția se face în cât mai scurt timp posibil de la înregistrarea solicitării telefonice preluată de Call Center-ul nostru, care funcționează NON-STOP, remorcarea vehiculului având caracter de urgență.

 

Pointer Systems a pus bazele unui sistem cu o capacitate de răspuns foarte rapidă, care să micșoreze timpul de intervenție, dar și timpul de soluționare. În cazul în care problemele nu pot fi rezolvate la fața locului de serviciul mobil, atunci mașina poate fi remorcată, Pointer Systems, lider în domeniu, oferind servicii de înaltă calitate. Deținem autospeciale performante, valoroase, care permit servicii de asistență pentru o gamă extinsă de autovehicule.

Acoperire teritorială