Tractare auto

Tractare auto

Concediile sau munca ne poartă peste tot în România și în Europa, ne fac să traversăm orașe, stațiuni, să rulăm pe autostrăzi sau pe drumuri forestiere, să străbatem țara și continentul de la nord la sud și de la est la vest. Oricând și oriunde pot apărea probleme la mașină, Pointer Systems fiind firma care răspunde rapid apelului de ajutor, atât în România, cât și în Europa.

Intervenția se face prompt de către profesioniști, tractarea având caracter de urgență, serviciul fiind oferit imediat ce ați înregistrat solicitarea. Vehiculul va fi tractat în condiții de maximă siguranță, transportul asigurându-se cu autospeciale dotate cu echipamente performante.

 

Pointer Systems asigură, la pachetele de servicii Silver Plus, Gold și VIP, asistență atât pe teritoriul României cât și în 46 de țări ale Bătrânului Continent: Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Irlanda, Moldova, Rusia (partea europeană), San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia (partea europeană), Olanda, Ucraina, Ungaria și Vatican.

Acoperire teritorială