Asistență rutieră

Asistență rutieră

Asistenţa Rutieră (AR) a vehiculului este un serviciu de întreţinere a acestuia, serviciu care constă în suportul acordat în cazul unui eveniment neprevăzut ca, spre exemplu: avarie, accident rutier, greșeală personală a șoferului etc. Serviciile de AR constau în oferirea, pentru şoferii sau proprietarii de vehicule, a suportului de bază în cazul apariţiei unor incidente cum sunt, spre exemplu: deteriorări ale anvelopelor; nefuncţionarea bateriei; reparaţii de natură mecanică şi/sau electrică posibil de executat la faţa locului; blocarea autovehiculului ca urmare a lipsei de combustibil sau a pierderii sau ruperii cheii; etc. Se asigură, în funcţie de necesitate, inclusiv ridicarea şi tractarea respectivului mijloc de transport.

Dacă în urma intervenției la locul imobilizări autovehiculul nu își recapătă mobilitatea, atunci se poate transporta autovehiculul la un service auto, rețeaua Pointer Systems acoperă întreg teritoriul României și al Europei. În funcție de Pachetul de servicii deținut se pot accesa și alte servicii cum ar fi:

  • Cazarea
  • Mașină de schimb
  • Continuarea călătoriei
  • Repatriere
  • Transport
  • etc

Pointer Systems oferă garanția serviciilor oferite și siguranță 100% în timpul intervențiilor, oferă calitate la un preț competitiv, scopul fiind să asigure mobilitate, continuarea călătoriei și să faciliteze ajungerea la destinație.

 

Colaboratorii noștri sunt companii și persoane autorizate selectate în urma verificărilor făcute asupra pregătirii în domeniu, capacității de a interveni cât și a responsabilității de care dau dovadă.

Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice întrebare, recomandare sau sesizare!