Produse de Asistență RUTIERĂ

Produse Asistență rutieră

Asistența rutieră este un PRODUS care are scopul de a oferi suport persoanelor aflate într-un autovehicul imobilizat în urma unui incident. Incidentul definit ca unui eveniment neprevăzut are ca rezultat imobilizarea autovehiculului, prin urmare persoanele care sunt în autovehicul, la acel moment, se afla în imposibilitatea de a-și continua călătoria. Din perspectiva istorică a apariției companiilor care aveau ca scop esențial al activității lor asigurarea asistenței pentru diferite categorii de mijloace de transport rutier, ținând cont și de notorietatea și recunoașterea dobândite de acestea de-a lungul timpului, vă punem la dispoziție rezultatul unei documentări ștințifice despre istoria serviciilor de Asistență Rutieră la nivel internațional puteți citiți mai multe …aici!

 

Pointer Systems lucrează la un ghid care să vă ajute în alegerea unui Produs de Asistență Rutieră, optim pentru nevoia dumneavoastră.

 

Prețurile afișate, aferente fiecărui Produs de Asistență Rutieră, sunt indicative, fiind prețurile generale de referință practicate de societatea noastră care pot suferi modificări în funcție de timpul de locuință, de vechimea acesteia, de zona geografică în care se află, căile de acces către aceasta, istoricul accesării unor servicii similare, etc.. Astfel valoarea prețului Produsului de Asistență Rutieră ales de dumneavoastră va fi reflectat în oferta care va fi transmisă către dumneavoastră după alegerea produsului și furnizarea informațiilor necesare personalizării ofertei.

Vă stăm mereu la dispoziție pentru orice întrebare, recomandare sau sesizare!