Produse de Asistență TEHNICĂ

Produse Asistență tehnică

Asistența Tehnică are scopul de a interveni și remedia o Avarie accidentală (neplanificată), rezultatul unui Eveniment fortuit/neașteptat, care provoacă avarii, întrerupe sau modifică corecta utilizare a utilităților dintr-un imobil, ori asupra altor bunuri care fac obiectul serviciilor de Asistență Tehnică de Urgență. Pentru buna comunicare a intenției noastre de a veni în ajutorul dumneavoastră menționăm că serviciile de Asistență Tehnică de Urgență nu acoperă servicii și/sau activități ce pot fi încadrate la servicii/activități de mentenanță și/sau întreținere.

 

Pointer Systems lucrează la un ghid care să vă ajute în alegerea unui Produs de Asistență Tehnică, optim pentru nevoia dumneavoastră.

 

Prețurile afișate, aferente fiecărui Produs de Asistență Tehnică, sunt indicative, fiind prețurile generale de referință practicate de societatea noastră care pot suferi modificări în funcție de timpul de locuință, de vechimea acesteia, de zona geografică în care se află, căile de acces către aceasta, istoricul accesării unor servicii similare, etc.. Astfel valoarea prețului Produsului de Asistență Tehnică ales de dumneavoastră va fi reflectat în oferta care va fi transmisă către dumneavoastră după alegerea produsului și furnizarea informațiilor necesare personalizării ofertei.

BASIC

CUMPARA

PLUS

CUMPARA

EFICIENT

Parerea ta conteaza!
CUMPARA

PREMIUM

CUMPARA