Mașină de înlocuire

Mașină de înlocuire

Uneori ne „luptăm” cu ceasul, cu orele și cu minutele, pentru a fi punctuali, o calitate apreciată. Dacă sunteți în drum spre o locație importantă, dacă trebuie să ajungeți la timp la întâlnirea programată, defecțiunile apărute din senin, parcă de nicăieri, la autoturismul pe care îl conduceți și care îi afectează capacitatea de rulare, pot fi o mare problemă.

Personalul nostru calificat poate interveni de urgență pentru a remedia defecțiunile, iar dacă nu poate repara automobilul în aceeași zi și distanța față de reședința dumneavoastră este mai mare de 100 de kilometri, atunci Pointer Systems vă pune la dispoziție pentru maxim 2 zile un alt vehicul la standarde ridicate de dotare și siguranță, din categoria MCMR sau ECMR, pentru a putea să vă continuați drumul și a ajunge la timp la destinație (în situația în care resursele locale permit acest lucru). În timp ce dumneavoastră vă îndreptați spre locația inițială, personalul Pointer Systems va remorca vehiculul avariat, blocat sau defect, în condiții de siguranță. Costurile acestui serviciu nu includ cheltuielile pentru combustibil sau pentru oricare alte taxe suplimentare.

 

Continuarea călătoriei sau întoarcerea acasă, în funcție de dorințele beneficiarului, dacă autovehiculul este imobilizat la peste 100 km de reședință iar reparația nu poate fi finalizată în aceeași zi, se poate face și cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, tren, autobuz sau avion, clasa turist, Pointer Systems asigurând cheltuielile de deplasare.

Acoperire teritorială